Wijziging datum februari

Het nieuwe jaar kende voor Lekker te Gast een valse start. Het bleek helaas niet mogelijk op 9 januari een maaltijd te organiseren. De aanmeldingen waren onderhevig aan griep en een te laat bekend zijn van de datum wellicht. Voor het eerst in de geschiedenis van Lekker te Gast moesten we de maaltijd afgelasten, erg spijtig. De datum voor februari willen we daarom tijdig onder uw aandacht brengen, zeker nu we deze hebben aangepast.

Van de organisatie van de gabberweek hebben we het verzoek gekregen of we onze medewerking willen verlenen aan de gabberweek door de maaltijd ook open te stellen voor gabberweek deelnemers. Hier hebben we in vorige edities eerder gehoor aan gegeven en dat willen we nu weer doen. Een unieke kans om “Samen in De Weere” een extra dimensie te geven.

De datum van 13 februari schuift nu door naar 27 februari, hopelijk voor u geen bezwaar. Aanmelden kan tot 23 februari via onderstaand telefoon nummer en mailadres.

Volgende data blijven 20 maart, 17 april, 15 mei en 19 juni. Noteert u ze in uw agenda?

Tel: 06- 570 617 49   of E-mail: cpm.verlaat@quicknet.nltnv Thea Verlaat