Reserveren

Via onderstaand formulier kunt u een plaats aan tafel reserveren.

Bij ‘Voeg een bericht toe’ kunt u aangeven of u dieetwensen heeft. Ook wanneer u graag opgehaald en thuisgebracht wilt worden, kunt u dat hier aangeven.

Na uw online reservering ontvangt u een bevestiging.

De kosten voor de maaltijd zijn € 7,50 per persoon!

 

Planning 2019:  11 september, 9 oktober, 13 november en 11 december.

Het is zo succesvol, dat er maandelijks veel belangstelling is en dat er altijd wel 30 en vaak méér gasten aan tafel zitten.

Wij zijn blij dat het zo aanslaat.

Maar dit heeft ook een andere kant: het vraagt veel van de vrijwilligers. Om te voorkomen dat Lekker te Gast ten onder gaat aan zijn eigen succes moeten wij een aantal zaken anders gaan doen.

  • We kunnen voor maximaal 30 personen het diner verzorgen. We willen niet meer boven dit aantal komen. Dat betekent dan ook dat we af en toe NEE moeten verkopen als er 30 reserveringen zijn.
  • Lekker te Gast is voor inwoners van De Weere opgezet. Er zijn ook vaak gasten die niet of niet meer in ons dorp wonen. Het is jammer als we NEE moeten zeggen tegen Weerenaren en dan wel gasten van buitenaf aan tafel hebben. Ook al zijn dat dan oud-Weerenaren.

Daarom zal vanaf september 2019 de regel gesteld worden dat Lekker te Gast nog uitsluitend voor Weerenaren is (inclusief Vekenweg tot de Reigerweg en de Oosterboekelweg, tussen Paradijs en Lambertschaag).

  • Ook cadeaubonnen zijn vanaf september 2019 alleen in te leveren door inwoners van De Weere.
Reserveer een tafel
Contact Gegevens