Gasten

Graag eens als gast aanschuiven?

Elke maand wordt er op een woensdagavond gezamenlijk gegeten in Café ‘t Centrum.

U bent vanaf 17.00 uur welkom. We beginnen met een drankje. Rond 17.30 uur komt de eerste van de drie gangen op tafel. Na de maaltijd is er nog tijd voor een lekker kopje koffie of thee.
Rond 19.30 uur sluiten we de avond af.

De kosten voor de maaltijd inclusief drankjes bedragen € 7,50. Deze kunt u bij binnenkomst voldoen.

Mocht u graag willen aanschuiven, maar passen de kosten niet bij uw portemonnee, dan kunt u contact opnemen met Anja op ’t Veldt, telefoon 0229 58 13 73.
Dan kunnen wij daar vast en zeker een oplossing voor vinden.

Als u wilt, kunnen wij ook zorgen dat u wordt opgehaald en thuisgebracht en ook met eventuele dieetwensen houden we rekening.

Het is zo succesvol, dat er maandelijks veel belangstelling is en dat er altijd wel 30 en vaak méér gasten aan tafel zitten.

Wij zijn blij dat het zo aanslaat.

Maar dit heeft ook een andere kant: het vraagt veel van de vrijwilligers. Om te voorkomen dat Lekker te Gast ten onder gaat aan zijn eigen succes moeten wij een aantal zaken anders gaan doen.

  1. We kunnen voor maximaal 30 personen het diner verzorgen. We willen niet meer boven dit aantal komen. Dat betekent dan ook dat we af en toe NEE moeten verkopen als er 30 reserveringen zijn.
  2. Lekker te Gast is voor inwoners van De Weere opgezet. Er zijn ook vaak gasten die niet of niet meer in ons dorp wonen. Het is jammer als we NEE moeten zeggen tegen Weerenaren en dan wel gasten van buitenaf aan tafel hebben. Ook al zijn dat dan oud-Weerenaren.

Daarom zal vanaf september 2019 de regel gesteld worden dat Lekker te Gast nog uitsluitend voor Weerenaren is (inclusief Vekenweg tot de Reigerweg en de Oosterboekelweg, tussen Paradijs en Lambertschaag).

Via het reserveringsformulier kunt u zich inschrijven, dan nemen wij contact met u op.