Vrijwilligers gezocht

Heeft u het ook al gehoord? Mede dankzij uw stemmen heeft Lekker te Gast een mooi bedrag mogen ontvangen via de Rabobank clubkas campagne. Iets meer zelfs als vorig jaar, onze hartelijke dank daarvoor! Met uw steun door middel van stemmen, als vrijwilliger of in natura door een bijdrage aan de maaltijd blijft het ons lukken een gezellige maaltijd te verzorgen voor een klein prijsje.

Inderdaad ja, Lekker te Gast drijft op een enthousiaste groep vrijwilligers, van kok tot jongste bediende. Nu moeten wij door verandering van werk en woonplaats een paar vrijwilligers gaan missen. Lijkt het u leuk om ook eens de fijnere kneepjes van het koken te leren of de mensen aan tafel blij te maken, meld u aan bij Fia via njm.kolken@quicknet.nl.

Op 11 september (17.30) kunt u weer gezellig aanschuiven bij Lekker te Gast.  Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zich opgeven tot vrijdag 6 September, vol is vol, wacht niet te lang.                                                                       Aanmelden kan via de E-mail: info@lekkertegast.nl of  tel: 0229-582415 bij Anne. We zien u graag!  

 De nieuwe data voor de komende periode zijn 9 Oktober, 13 November en 11 December.

                                                  “Lekker te gast”  heerlijk “Samen in De Weer(e)”.