Kerst en de nieuwe data voor 2020!

Afgelopen woensdag beleefden we onze kerstmaaltijd, door 40 personen weer enthousiast bezocht.
Met hulp van de award groep en een paar extra vrijwilligers is het ons gelukt een feestelijk kerstdiner op tafel te zetten. Tussen de gangen door genoten we van een samenzang en een mooi kerstverhaal, verteld door onze engel Anne. Gelukkig hebben we de foto’s nog 😉

Ook hebben we even de tijd genomen officieel afscheid te nemen van Ageeth, grondlegger van Lekker te Gast. Ageeth is verhuisd en moet Lekker te Gast loslaten. Heel erg bedankt Ageeth, we hopen dat je goed terug kijkt op de ontwikkeling van Lekker te Gast en vertrouwen kan hebben in de toekomst er van. Met een verdiend cadeau voor al haar inzet is gezorgd voor een blijvende herinnering.

 

We naderen inmiddels het einde van het jaar en ook bij Lekker te Gast hebben we geprobeerd een goed voornemen te formuleren. We vinden het erg jammer dat we in de huidige opzet een inschrijvingslimiet van 30 personen moeten hanteren om een volwaardige maaltijd te kunnen serveren. We denken hier een oplossing voor gevonden te hebben.

Het eerste kwartaal van 2020 willen we een open inschrijving hanteren en dan de mogelijk grotere groep een 2-gangendiner serveren. In verband met de stijgende prijzen blijven we de prijs van 7,50 euro hanteren. Aanmelden kan nu dan ook tot een week (woensdag) voor de maaltijd.

De eerste data voor maaltijden in 2020 zijn; 8 Januari, 12 Februari en 11 Maart.

U kunt u zich opgeven middels een telefoontje of een e-mail.
Tel: 0229-582415 of E-mail: info@lekkertegast.nl

Bent u niet in de gelegenheid om te komen eten maar geeft uw volkstuin méér dan u zelf aan kunt denk dan eens aan ons. Het is voor ons een uitdaging een menu samen te stellen met uw giften, meteen komen proeven kan natuurlijk ook.

Voor nu wenst Lekker te Gast u “warme” feestdagen en een smakelijk nieuw jaar met mooie ontmoetingen.
“Lekker te gast” bestaat immers dankzij “Samen in De Weer(e)”. Voor elkaar, met elkaar.